Куди зникають янголи, скажи?
Куди летять на крилах опалених?
Куди летять вони в думках смиренних,
вдивляючись в недолі вітражі?
А може, не зникати їм дано?
А може, повертаються додому?
Лишають за порогом біль і втому?
Відновлюють потуг веретено?
Вони ж повинні, янголи, колись,
хоча б на мить, та тихо відпочити...
Їм, янголам, ще стільки нас любити,
нас, грішних, нас, що жити узялись...
Свидетельство о публикации №122071503551
М-Арфа 09.11.2022 04:04 Заявить о нарушении