Дитячий вiзок

 Як можна так підступно нас вбивати?
 Посеред дня гатити по містах.
 Ракети спромоглися лиш літати.
 Візок дитячий - і скінчився шлях.

 Дитину розірвало від удару.
 Вся Вінниця... Душа її в крові.
 Загиблі та поранені... Уламки.
 А вчора вони були ще живі.

 Теракт, пожежа, димова завіса.
 І стогін просто неба "Як, за що?"
 Цим звірям притаманні хижі риси.
 Для них людина - це нацист, ніщо.

 Як можна руйнувати наші долі?
 У Вінниці сьогодні траур, біль.
 Війна іде. Вбивають нас без бою.
 Смерть не вщухає в потязі подій.

 14. 07. 2022


Рецензии
Спачуваю Вам, спачуваю толькі ад сябе, бо беларусы спяць, а рускія хворая нацыя, кроў з рук не змыць з усёй краіны. У мяне бабуля ў Энергадары, а я ў Беларусі. Беларусь пад акупацыяй. Няма прабачэньня расейскаму тэрору.

Макс Хот   14.07.2022 14:04     Заявить о нарушении