Нырма саеуаехсид арвгаеронаей не сзынд
Аехсаев та ацыди аемае фаефаелурс арв,
Саердыгон хъарм уаездан дымгаейы фезмаелд
Фаетынгдаер кодта цъиуты хъаелдзаег зард.
Аенхъаелмае каесы аердз саеумаейы рухсмае
Аемае йае зоны,аенаемаенг скаесдзаен хур.
Аез каерты бадгае,цъиуты зардмае хъусын,
Мае маем каесы,цыма даен аердзы мур..
Свидетельство о публикации №122071300824