Простите нас священники родные!

ПРОБАЧТЕ НАС ЛЮБІ ПАНОТЦІ

Наші добрі, панотці поважні,
Ви пробачте нас за марноту,
Бо не завжди, до Вас ми уважні,
За здоров’я хоч ставим свічу.

Ви пробачте, що навіть без приводу,
Як тривога, до вас ми ідем, 
Ми Вас любим, бо ви нам є дороги,
Ви ж духовні батьки для людей.

Ви пробачте, що ви вже втомилися,
Про ридання за наші гріхи,
Перед вами ми, спалене листячко,
Бо встидаймось повторених слів. 

Ви пробачте, що світу лукавому,
Дозволяемо в злості полаяти вас,
Що ми тішимось марною славою,
Бо гординю то тішить всяк час.

Ви пробачте, панотчики добрі,
Що колись, ми ї забудем про вас,
Як ми хочем, щоб жили ви довго,
Та молилися щиро і завжди за  нас.

Автор Широков А. А. 12 07, 2022


Рецензии