Вознесение Духом

   

Невесомый, упругий –
вдаль летящий стрелой
луч, вознесенный Духом
в поднебесье, иглой…
мимо чудных Галактик
и скоплений планет,
изумруду подобных,
отражающих Свет!

Фантазийнейшим дивом
и реальностью звёзд,
порожденьем чудесным
средь мгновения вёрст;
красотой бессловесной
долгожданнейших грёз
я лечу откровеньем,
потрясённый до слёз!

06.08.05г.


Вознесіння Духом

Невагомий і пружний –
як летюча стріла;
Промінь, плеканий Духом
в піднебесся, де мгла...
Мимо дивних Галактик,
також скупчень планид,
І смарагду подібних
віддзеркалених міт.

Фантазійнішим дивом
крізь реальність зірок,
Чудодійніший витвір
світла й чорних дірок;
Ця Краса безсловесна
довгожданнійших мрій –
Вже лечу крізь прозріння,
сльози капають з вій...

06.08.2005р.


Рецензии