З голим задом

Україна неустанно котрий рік благає
Що їй без ЄС і НАТО  і життя не має.
А Європа Україні каже побариться,
Чепуриться, для початку в штани одягніться.
В тім то є уся проблема, що ми з голим задом.
Не сховатись, не прикритись, а сусіди рядом.
Наша сусідка Росія була с задом голим.
Їй побачить сяйво наше, так не буде новим.
У Європи одяг справний, це нам ясно видно.
До Європи голим задом повертатись стидно.
Нафарбуємо ж свій перед, більш немає дії.
Та обличчям до Європи, задом до Росії.
Тільки в цьому разі може вийти лихо,
Як Росія дасть під зад нам, а Європа в пику.

2005 г.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.