***
Куля ворожа, життя обірвала
З дітьми дружина зосталась сама
Та не вмерло кохання, що в серці палае
На крилах лелеки, несуть її сум
Слава героям, лунае в повітрі
Душу пронизуе відчаю струм
Такого, немає в безмежному світі
Сумує дружина, і в день і в ночі
Діти питають :мамо, де тато
На небі рідненькі, з миром спочив..
Тамуючі біль, відповість тихо мати
Над тілом героя, знов плаче земля
Сумують від горя лиса, полонини
А десь народилось, нове немовля
З душою героя, у новій родині
Свидетельство о публикации №122071104959