Дивний птах кричить уранцi дивно
Чи то так сміється, чи то плаче.
Навіть нотка є якась інтимна...
То він на удачу? Чи невдачу?
Не вслухаюсь в крики ті, та чую.
Біль? Любов? Не знаю достеменно.
Може, горе він комусь віщує,
а інтимну нотку – хай для мене...
Свидетельство о публикации №122071102687