Тане

Твоє обличчя тане
В рожевому тумані,
А колір померанців
Запрошує до танців.

І всі химерні скелі
В небесному готелі
Малюють дивовижний
Орнамент менестрелів.

Коли твоє бажання
До дотику рясніє,
Згадаю до світання
Всі потаємні мрії.


Рецензии