Золотi хмари

Наші хмари золоті
Причаїлись у житті,
А у житі кольоровім
Всі приховані мости.

І мости із теплих слів,
Що струмують із голів,
Ми надійно будували
Серед струменів нових.

З неба падала роса,
І розплетена коса
В тихім полі кольоровім
Віддзеркалить небеса.


Рецензии