Малювання

У долі твоєї
Є риса остання,
Що вища за небо
Й його сподівання.

Там падають зорі,
Пісні-колискові
В шаленому ритмі
Засяяли знову.

І всі наші сни,
Наші відблиски дива,
Вплітає весна
В свої коси мінливі,

Ти пишеш сюжети,
А в небі пейзажі
Малюють останні
Чуттів декупажі.


Рецензии