Недосяжностi

Твої риси чимось нагадують
Гомерівську Tрою.
Поки кольорове минуле згадую,
Я з тобою.

Аж ось пішла хвиля чорно-білих знімків -
Тримайте мене семеро -
Дисертація серця пишеться
За кумедною схемою.

Все, що було варто аскези,
Я також поступово втрачала,
Але й твої непевні тези
Скуйовджено записала,

І тепер летять вони ключами
Від дверей до лабіринту,
Поки ти в зоні недосяжності
Собі замовляєш пінту.


Рецензии