Зорi

Зорі з неба падають,
Я про тебе згадую,
І твоє повернення -
Небо у затемненні,
Дні стають таємними.
Всі прості історії,
Межі території -
Всі легенди вічності
У однім освідченні.

Зорі переплетені
З літніми тенетами,
І життя піднесене
Вище за всі креслення.


Рецензии