Краса

Краса сердець
Та миті сердоліку,
Та сила каменю
І сни без ліку,
Одне життя,
А в ньому - сотні митей,
І серце сильне,
І думки новітні.
Краса думок,
Нові широкі далі,
Очей зелених
Пристрасне вітання,
Сердець та душ складне
Й живе змагання,
І світла віри
Чисте панування.


Рецензии