Ненька моя

НЕНЬКА МОЯ

1
Тридцять рокiв, навiть бiльше,
Украiну мордували,
Iй ставало гiрше, гiрше, –
Пани «добре панували».

Все закiнчиться чудово –
Переловимо шайтанiв,
Доберемся i до Львова,
До французських марципанiв.

07 июля 2022

2
Вичиняють що с тобою, –
Трощать, нищать, убивають
Украiну, неньку мою, –
Розпинають, розпинають…

Править пан байдужий, гоблiн,
Поруч нацi-гоблинята,
Що вони с тобою роблять? –
Можуть тiльки убивати…

09 июля 2022


Рецензии