Обиймають мальвы душу

 

Мальви різнобарвні мальви
Квіти для душі
Чорнобривці й мальви Мами
В  серце поспішіть
Розрядились як на свято
Зустрічати нас
О яке ж принадне братство
В радісний цей час
Ви красуні любі наші
А в очах любов
В ніжних пелюстках найкраще
Збуджуєте кров
В цім куточку у гурточку
У ладу жили
Янголята вдень і в нічку
З нами тут були
09.07.2022р.


Рецензии