Шинни ружен
Сагал машина ГIялис?
Гьар дураухъунхIели,
УркIиличир цIа сари…–
Неш сари цIумрикIули,
ХIясбуллагь чархIелхъули,
ХIясан сай аъкяхъили,
Нешла гъайла хIергъули.
ГIур, дуцIухъи, кадухиб
Бизити кампетуни,
Сай хъябшхIели асибти –
Гьадуциб нешлис илди:
– Рукен, неш, муридешли,
УркIи ряхIятбиайчи…
Ну хъябшизасли, хIедван
Сабну набра гIядабли.
Свидетельство о публикации №122070904712