Чотири стежки

Чотири стежки має нежонатий,
Але, якою йти, не знає він.
Піти за вітром - легковажно надто,
Та й їх, вітрів, чотири в  голові.

До гурту сяде, візьме карти в руки -
Чотири дами в нього у руці.
Чотири дівчини. Чотири думки.
Чотири імені на язиці.

На нього п`ята зиркне бистрим оком -
Й одвернеться. Між  ними тільки тин.
Чи не  приречення йому нівроку?
Тоді  нікуди не потрібно йти.

           2013


Рецензии