Памяти Нади

  Get been refused
  or , getting asked
 For reproduction - ?

  You ' known
 mine respond
  These Things - are Твари

 - Так , значит -  Нет ?
 - So much not sure
   not fine defined it < they X multiply 2 times
  as cattle in the big City -ies
   Hurt , страдают

  They show бантики из роз
 на юбке , на предплечье
   as frighten monkiz
 
  А - молодые , всё - всерьез-дЪ
 Смелее , sukki ,  всё  смелее na- x !


Рецензии