Возвращение блудного сына

Бояйся, яко виноват
Един есмь аз в своих гресех,
Но яко благ еси и свят,
Прости мене, омый мой грех!

Прими мене, Тебе молю,
Не презри слова моего,
Понеже есмь Тебе люблю.
Воззри на сына Твоего!


Рецензии