В1чна память

Вечірній потяг по коліях, шум колес...
Чужий... Знайомий... Десь далеко серед небес.
І не знайти ні слів, ні виправдань, ні метушні,
Щоб погасити біль пекучий на дні душі.
Чужий... Знайомий... Рідний... Далекий друг.
Я обіцяю пам’ятати твій сильний дух!
Я обіцяю не забути твої слова: 
Один – не воїн, але разом – це чудеса.

Вечірній потяг по коліях, шум колес...
Чужий... Знайомий... Десь далеко серед небес.
Безмежний сум, найважча втрата...
Герой в Землі!
За Україну, за добро, за матерів.

Вічна пам’ять, свічка в’яне,
але горить.
“Пробачте, мамо!” - на останок...
Ваш син вже спить.
Нехай дарує йому Бог душевний спокій!
А ми за нього на Землі відмолим вроки...

Вечірній потяг по коліях, шум колес...
Чужий... Знайомий... Десь далеко серед небес.
І не знайти ні слів, ні виправдань, ні метушні,
Щоб погасити біль пекучий на дні душі.

Присвячено Герою України,
Віталію Леськову
(22.07.2000 – 05.07.2022)

08.07.2022

© Inna Омут, 2022


Рецензии