Сапфiчнi строфи

Не згасає пломінь мого кохання.
Вірне, час від часу  воно міцніє.
Як вино, з роками стає більш зрілим.
Правда, кохана?

І щасливий тим я, що й краплю зради
Не зронив у трунок свій каламуттю.
В добрий час ти в серце ввійшла. Відтоді
Там ти єдина.

            2013


Рецензии