Счастье я выбираю своё-Щастя я обираю сво

Не судилось в житті бути разом,
І хоч доля поплутала нас,
Не давай місця злу і образам -
Певно, був нам потрібен цей час.

Намагаюсь себе не корити,
Бо, насправді,  любов ще жива,
Але мушу інакше я жити,
І скажу зрозумілі слова:

Будь для неї коханим і милим -
В кожній жінці є щось неземне,
І хай сповідь додасть тобі сили -
Потяг зникне, і це - головне.

Тож не стану плекати надію,
Що могло бути краще, ніж є.
Щиро власній поразці радію -
Щастя я обираю своє.


Потяг* - притяжение.


Рецензии