Даяй всем страждущим покой
Сошел еси на землю Ты,
Взываяй милостию той
Да насаждаяй Дух Святый.
Ходяй по миру, рекл еси,
Зовуще к людем с простотой
Ты показал нам к небеси
Еси той путь светлейший твой.
Тебе распявши были суть
Гордыни полны о себе,
Не имущии жизни путь,
Презревшии любовь к Тебе.
Но якоже исполньший путь
Твоя бо люди не забвей!
Греси довлеют нами суть,
Но ради твоея любве
Воззри на ны, даяй покой,
От сердца плевлы отжени,
Спаси мене и иже твой
Народ земли. Воззри на ны!
Свидетельство о публикации №122070606076