Пороблено

З сивою небезпекою захмарені ці світанки
Сиренами заповзятими долають усі дистанції.
З "орланів" та "байрактарів" вказівки ідуть кібертанкам
З презумпцією невинності солдати розбиті у ланці
А то на шматки довкола. На гілках висять їх рештки.
Напевне, комдив їх - Дракула. З тілом побитим у рЕшето.
Далі cновидів пейзажі та втілити не бажав.
Солдати чортами у сажі. А над окопом - кажан
Як знак чи сумная звістка, що жити - нівроку, не хіть...
Позицію здати - як кістку - ковтати не хочеться вмить
Цю землю, що кров'ю полита... Чому так? За що ми боролись?
Країну хто краяти вздумав? Тож в тих кабінетах пороблено!
6 Липня 2022 Року


Рецензии