Газиз балачак!
Томанда калды татлы,
Рэхэт чак,
Ж,илбэзэк, шук чак,
Толкедэй мут чак.
Ялкындай ут чак,
Хыяллар куп чак,
Бэхетлэр мул чак,
Мон,ларга бай чак,
Уйларга сай чак,
Колкэйдэй шэп чак,
Кун,еллэр саф чак,
Хислэргэ мул чак,
Колачлар кин, чак....
Газиз балачак!!!!!
Июнь 2022 ел
Свидетельство о публикации №122070604703