Друговi

       В.і.Сіренку

Поводи мене, Володимире,
Як коли були молодими ми,
По дорогах твоїх думок.
Полони мене,  забери мене
В твою мову палку, нестриману,
Що не слово - живий струмок.

Знав - рікою вона обернеться.
Не підлесснецю, не смиренницю
Ти плекав у важкій борні.
Ти читав, я ж мовчав, зворушений,
Відчував, як тремтить розбуджене
Українське єство в мені.

         2013


Рецензии