Украина

Украина

Немає кращої в світі країни,
Де мужнії люди живуть.
Це ненька моя -Україно,
Герої її бережуть.
Герої - це воїни наші
Та мешканці селищ і міст,
Які проти ГРАДів параші
Вижили всеж,- не здались!
Діти, згвалтовані в Бучі,
Загиблі, від кулі в спині,
Від виродків "самой могучей"
Лежать під покровом землі.
Жодна у світі країна
Такої біди не зазнала,
Та мужня моя Укараїна,
Шлях перемоги здолала!
Буде квітуче поле,
Та золотаві хліби,
Буде і Чорне мре,
Херсоно-Донецькі лани.
Віримо ми в перемогу,
Азовці нам приклад дали,
Як мужністю без допомоги
Нас захищати змогли.
Люба моя, калинова
Тримайся рідненька, живи.
Нас не зломати никому
Вільні ми будем завжди!


Рецензии