Юры Шатунову..
Знаходзіў ён святло для нас,
Нажаль жыццё адно імгненне,
І надыйшоў, той цяжкі час!
Інакш гучаць ужо і песні,
Мацней кранаюць, большы ціск!
Бясконца будзем ружы несці ,
З запісанай, калісь на дыск......
Свидетельство о публикации №122070404998