На обрii рокiв

На обрії років, на схилі літ,
В серпанку згадок проступає сутнє.
На обрії віків крізь переліг -
Стрічки доріг, які ведуть в майбутнє.

І вдячний я за них новій добі,
Дивлюсь їй вільно й щиросердно в вічі,
Й тобі, мій співвітчизнику, тобі,
Читачу двадцять першого сторіччя.

                2013


Рецензии