В ранок не добрий
І захистіть від війни!
Щит молитовний поставте
Перед своїми грудьми!
Обороняймо Державу!
Землю й Щасливих людей!
Знищимо орків навалу,
Щоб не вбивали дітей!
Щоб не вбивали Свободи! -
Нам вона Богом дана!!!
Поряд ставайте народи,
Котрим набрид сатана!!!
24.02.2022р.
Свидетельство о публикации №122070301718