У самотностi - очi самотнi
І самотні в самотності руки.
У самотності очі – безодня,
очі – прірва, дві зраджені муки.
Не дивись у самотності очі.
Не тягнись до самотніх обіймів,
бо самотність поглинути схоче
твоє серце, та й душу ще вийме.
Довго здатна дивитись самотність
вслід тому, хто від неї звільнився.
Від самотності йди незворотньо,
як ідуть ті, хто волі добився...
Свидетельство о публикации №122070204412