Rudyard Kipling - Я не бывал в Бразилии

Редьярд Киплинг
(1865 – 1936)

Я не бывал в Бразилии,
Не плыл по Амазонке.
Но "Дон" и "Магдалина" к ним
Устраивают гонки!

Покинув Саутхемптон,
Большие корабли
Берут свой курс на Рио,
(На Рио, курс на Рио!),
И я б поплыл на Рио,
На тот конец земли!

Не видел ягуаров я
И армадилл в броне -
Бразильская та фауна
Видна мне лишь во сне.

Хочу поехать в Рио,
Открыть открытьям счёт.
Хочу взять курс на Рио
(На Рио, курс на Рио!),
Хочу поехать в Рио,
Пока не стар ещё!


Rudyard Kipling
(1865 – 1936)

I've never sailed the Amazon,
I've never reached Brazil;
But the Don and Magdalena,
They can go there when they will!

Yes, weekly from Southampton,
Great steamers, white and gold,
Go rolling down to Rio
(Roll down—roll down to Rio!)
And I'd like to roll to Rio
Some day before I'm old!

I've never seen a Jaguar,
Nor yet an Armadill—
O dilloing in his armour,
And I s'pose I never will,

Unless I go to Rio
These wonders to behold—
Roll down—roll down to Rio
Roll really down to Rio!
Oh, I'd love to roll to Rio
Some day before I'm old!


Рецензии