La fereastra amintirii

    29.06.2022 год.
     К И Ш И Н Ё В
        (Mold)
La fereastra larg deschisa
A casutei cu pridvor,

Amintirea dintre vise,
Ma tot chiama s-o ador.

Ma mai chiama iar la dansa,
Sa revin cu cant de dor.

Sa privesc cum arde focul,
In vatra dulce a tuturor.

Focul sfant din vatra mamei,
Une imi falfaie norocul,

Ce a incaruntit cu anii,
Ce s-au scurs vazand cu ochii.

Mult si multe clipe sfinte,
Ma atrag in cuibul dulce,

Cu-acel dor sa ma alinte,
Si din el nu m-as mai duce.

As ramane pentru o viata,
In ograda fermecata,

Pana nu s-ar rupe ata,
Zilelor traite-odata.


Рецензии