Пишу листа
Без житла,на вокзальній зупинці
Наші речі згоріли до тла
У нашу хату завітала війна
У будинках людей силуети
Яких вбили рашиські ракети
І їх душі шукають тепла
Але спокою наразі нема
Наче струни натягнуті нерви
Кожна мить-виживання,маневри
Від гармат палає,стогне земля
Вороже військо рідний край спопеля
Холоне серце і стискаються вени
Коли у місті виють гучно сирени
Ми загубились в часі,щастя б знайти
Пишу листа.Тримаюсь.Як ти?Де ти?
29.06.22
Свидетельство о публикации №122062900496