Переплетён любовью свет
Прохлады принесло секреты
И откровенья и приметы
Да васильков ромашек цвет
Лаванды запахи гуляют
И душу флёром опьяняют
В туманной нежности роняясь
Переплетён любовью свет
Так не губите же красоты
Полей пшеничных позолоту
Да птичьих песен нежных ноты
И Божий помните завет
29.06.2022г.
З любові сплетений цей світ
Враз ненароком вкралось літо
Все ж в прохолоді степ і місто
І одкровенням все розквітло
Волошок і ромашок цвіт
Лаванди запахи гуляють
І душу флером оп'яняють
В туманній ніжності сприймають
З любові сплетений цей світ
Так не губіть же ці красоти
Полів пшеничних позолоту
Пісень пташиних ніжні ноти
І Божий знайте заповіт
29.06.2022 р.
Свидетельство о публикации №122062902654