Пробач за те, що я була...

Пробач за ті солодкі муки,   
Відмолю наші я гріхи...
Забуду ніжні твої руки,
І прожену свої страхи...

Пробач за щирі обіцянки,
Пробач,що більше не твоя...
Пробач за змушені мовчанки,
Пробачиш ти,пробачу я...

Пробач за пристрасть й поцілунки,
Пробач за справжні почуття...
Пробач за ці важкі стосунки,
Вони без права на життя...

Пробач  за біль душі і тіла,
Пробач за те, що я була...
Пробач,що я тебе зустріла,
Пробач...тобою я жила...
29 06 2022 р
Вікторія Г М Р


Рецензии