Мае райгуыраен заехх
Наей дунейыл маенаен даеуаей зынаргъдаер.
Ирон чызг...Аез ирон заеххыл цаеуын
Аемае хуыцаумае кувын аез йае кадмае.
Аемае каед искуы бантыса маенаен
Мае Иры кадыл бафтауон аез иу мур,
Цаемаей аенустаем кала уый таемаен,
Цаемаей ирон заехх кала дидин иууыл.
Къостайы бахастаен йае саедаем хай аез даер
Куы байтауин мае къаедзаехджын баестаейыл,
Цы уыдзаен уыцы бантыстаей хуыздаер?
Уаед зондзынаен, мае цард нае уыд дзаегъаелы.
Свидетельство о публикации №122062901236