Тым, хто
Тым, хто часова прачнуўся там,
Трэба хутчэй аб'яднацца ў гурт,
І не даваць шанцу злым ільдам
Замарозіць нашыя сэрцы,
Пераблытаць нашыя думкі,
Перакрэсліць нашыя справы.
Тым, хто са зброяй ратуе нас,
Б'ецца за волю і там, і тут
Я абяцаю: у пэўны час
Вас, як герояў, сустрэне кут
Каб аддаць вам нашыя сэрцы,
Прысвяціць вам нашыя думкі,
Завяршыць агульныя справы…
28.06.2022
Свидетельство о публикации №122062807392