Пробач, Жешуве, але ти...

Пробач, Жешуве, але ти
на мене не справив враження.
Треба було повільно тобою йти,
а я був у втому окрашений.

Я був пофарбований в колір доріг,
які були сіро однакові.
Я просив би пробачення, як би міг,
але я вже на Вавелях Кракова...


Рецензии