Оркам та Iх кривавому карлику. Наше вам прокляття!
тиране й кровопивцю,
За біль і страх,
За сльози матерів,
І за тобою засланих
убивців -
Щоб ти в пекельнім полум'ї згорів!
Що ти таке?! З якого пекла виліз?!
Який тебе диявол породив?!
Не вірю я, що між людьми ти виріс,
Бодай ти був до ранку не дожив!
За матір, що оплакувала сина,
За кожне замордоване життя,-
Будь проклятий до сьомого коліна!
Хай вам до скону сниться каяття!
За кожен вибух, кожен постріл зброї,
За кожне нерождЕнне немовля,
Хай кров на вас - гарячою смолою!
Хай не прийма ні небо, ні земля!
Будь проклята
зомбована країно,
Де править орками придуркуватий кат!
Бодай пропала ти
В своїх руїнах!
Бодай ти загубилась у віках!
Свидетельство о публикации №122062800696
Валерия Яремко 2 16.04.2023 15:45 Заявить о нарушении
Алиева Лэйла 04.07.2023 19:03 Заявить о нарушении
Двинянников Валентин 30.09.2023 02:00 Заявить о нарушении
Алиева Лэйла 07.01.2024 05:01 Заявить о нарушении
Двинянников Валентин 07.01.2024 15:28 Заявить о нарушении