Хлопчик скучае за хлопчиком
Хлопчик скучає за хлопчиком.
Звикли бавитись вдвох.
Машинки маленькі розкочені
по автострадах підлог.
І щиро дівчатка скучатимуть,
і їхні барвисті ляльки.
Ляльок я повсюди збиратиму
порухом ніжним легким.
Маленькі машинки збиратиму
зі всіх автострад власноруч.
Щасливо бути татами
й дідами онуків й онуч.
Свидетельство о публикации №122062703773