На глибин, без болю надiй

На глибині, без болю і надій
Спустошення саме і сум самий
Невпинній час — розбійник і крадій
Знайоме все спотворює за мить.

І я дивлюсь у часове вікно
Немов дитя з дитячої кімнати
На дні, які стікаються на дно
На лінії, які перетинати.

І думаю що так воно і є
Шукаючи все те, що марно втратив
Не розум добирається до правди —
То досвід розуміння дістає.

2022


Рецензии