cat s credo кредо кота

a word of wisdom from our Cat:
there is no danger in delay,
if it's not time for dinner yet –
sit back, relax, enjoy your day!

***

вот мудрость нашего Кота:
не торопи событий ход,
все (если это не еда)
тебя до завтра подождет!


Рецензии