Азеры ильну пад блакитам нябёс

Азёры ільну пад блакітам нябёс,
Вось гэта мой край і гэта мой лёс!
Сосны да неба, бярозавы гай,
Усё гэта Радзіма і мой любы край!

Ластаўкі ў небе,буслоў палёт,
Тут нарадзілася,тут увесь мой род.
Поле пшаніцы хваляй ідзе,
Толькі тут сэрца пяе і жыве.


Рецензии