пiсня мОя
ясен миром світ,
на вершині дивограю
грає з сонцем тінь,
залишайся при світанні
з небом за одно,
привітання, як кохання,
ув очах теплО,
рідність місця —
коромислом
різнобарв'я днів,
буде доля вишивана,
на душі зело
23-25.06.2022
Свидетельство о публикации №122062506666