Ода вiдчаю

Позволь рікам небесним,
Витікати зі своїх джерел,
Щоб руслом своїм зн;сти,
Залишки мертвих з земель.

Простягни із пекла руки,
Прийми в обійми вогняні,
Забери попіл і весь смуток,
Звуки бомб та ракети страшні.

Наслідки та горе протирічь,
Приносить одна очевидність,
Боротись з якою пліч-о-пліч,
Єдина проста необхідність.


Рецензии