Тiнь солдата

Канарка втікає. Чорний туман,
Сніг з вуглеводами й жирами.
Я тут. Кричу. Повітря. Я сам,
Шукаю свій рай між світами.

Останній момент. Бачу я міст,
Зарево скаче по стінах окопу,
Тінь солдата лишилась в мій зріст,
Жодної кістки не буде до гробу.

Запах металу. Ковток води,
Згорає ця мить. Тоне в темноті,
Багатотонний ангел спустився сюди,
Дивлюсь на руки, та тануть вони…


Рецензии