По хрящам

 Кто ссыт
   ни внемлет
 Голод :

  От сквозняка   
 in draught
 
 through out
 rooms

 сорвался
под стол
  мой плакат  :
 
  На нем свят Nikky
на створках  -
 херувимы  on both sides

Поднял из-за стола :
- Прости , прости же !- ?
  Затеребил вдруг чётkи
невпопад

  -  Прощение always
с Тобой
   it's very close ,  so Near

 like snow avalanche 
In Alps

 - Como se llamo - ?
 - Se llamo Waldemar , Signor-e  Lamah

 - Well ,

     Mine Herr !
     My Dear
     Andy   -   be blessed by mind und heart
 it's ON on start
  since-when there in the dark my voice is fading  .. .                ba-by ,    human's child

  - И - всё ! ??

 -  What-else , -  "уо "    -  you had been vaccinated  !
 


Рецензии