Космическое
Над Мирами
Цветенье
В трепете души
О здесь
Хрустальные кораллы
Всепоглощающей тиши
Летят мгновенья
Песнопений
Птиц в предрассветном
Лепестке
Словесной розы
Крыльев гений
В прозрачной капле
На листке
Букетом
Катится по небу
Всей жизни
Нашей колобок
О Чудо сказок
Света ребус
Души счастливый
Закуток
В тебе везде
И над тобою
Миры миры
Волна со звёзд
Звеня так
Ёмкой тишиною
Свет Истин
Потаённых грёз
25.06.2022г.
Космічне
Польоту щастя
Над Світами
Їх колір
В трепеті душі
О тут ці
Кришталеві гами
Всепоглинання
Щоб звершИть
Летючі миті
Спів натхнення
Птахів в досвітніх
Пелюстках
Словесної
Троянди геній
В прозорих краплях
На листках
Букетом
Котиться по небу
Життя проміння
Колобок
Ця диво казка
Світла ребус
Душі щасливий
Закуток
В тобі наскрізь
І над тобою
Світи мов
Хвиля від зірок
Дзвенить так
Ємно тишиною
Світ Істин
Таїнства Пророк
25.06.2022 р.
Свидетельство о публикации №122062502000